Endorfin Medical Center

Nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja Fizio Centra Endorfin, praćenja najnovijih trendova u oblasti fizioterapije i osluškujući potrebe naših klijenata, uspjeli smo da napravimo korak dalje i sa ponosom otvorimo Endorfin Medical Center. Na ovaj način omogućili smo našim klijentima najbolje i najsavremenije metode liječenja i rehabilitacije.

Sačinjen od mladog tima stručnih specijalista i opremljen najmodernijom tehnologijom, pored kvalitetne fizikalne terapije, na koju smo navikli naše klijente, Endorfin Medical proširuje svoju ponudu otvaranjem tri nove oblasti:

  • NEUROROBOTSKA REHABILITACIJA
  • CENTAR ZA SKOLIOZU I ORTOFED METODA ( robotizovan uredjaj za ispravljanje skolioza i kifoza, prvi i jedini na Blakanu )
  • ORTOFED METODA (robotizovan uređaj za ispravljanje skolioza i kifoza, prvi i jedini na Blakanu )
  • Fizioterapija kod problema sa kičmom i sportskih povreda korišćenjem pored standardnih procedura i Super Inductiv Sistem i HILT laser

Tim naših specijalista i stručnog osoblja sa bogatim višegodišnjim iskustvom pobrinuće se da, uz svakodnevne edukacije i usavršavanja, kao i praćenja svih savremenih metoda, bude u korak sa vremenom. Na taj način će učiniti da se tretman svakog klijenta obavi prema najvišim standardima.

Endorfin Medical Center kroz četiri oblasti

NEUROROBOTSKA REHABILITACIJA
CENTAR ZA SKOLIOZU
CENTAR ZA KIČMU I SPORTSKE POVREDE
ORTOFED METODA
Ulica II Crnogorskog bataljona, lamela A-lokal 2, Zagorič, Podgorica.

067 747 222